Tämä aamupäivä vierähti Lahdessa, Terrassa kesäkukkien siemeniä, multaa jne ostellessa. Pari sinkkiämpäriä ostin ajatuksella että niihin istutan Gladioluksia meidän grillipaikalle. Huomenna varmaankin laitan multaan Orvokit, Lobeliat, Samettikukat ja Petuniat. Mitään hajua ei ole milloin Gladiolukset pitäisi istuttaa ämpäreihin. Piti mennä keskustan Sokokseenkin mutta jätin väliin kun tajusin että salpausselän kisat on ja porukkaa siis kaupunki täysi. Eipä juurikaan koskaan tule keskustassa käytyä kun laitakaupungin marketeista saa kaiken tarpeellisen.

Japanissa on ollut järkyttävä Tsunami ja äsken lenkillä ollessani mietinkin että kyllä meillä vaan on täällä hyvä olla. Ei ole tsunameja, maanjäristyksiä, tulvia, savivyöryjä tms. Jos joskus on kovempi pakkanen, paljon lunta tai sataa vettä muutaman päivän niin mitäs sitten. Kukaan ei siihen kuole eikä kenenkään koti ja omaisuus häviä ja pirstoudu. Pitäisi vaan osata olla onnellinen tästä mitä meillä on.

Harmittaa vieläkin että Hulda jäi tyhjäksi eikä pentuja tule. Seuraava juoksu kai marraskuulla joten uudet suunnitelmat sitten talvipentuja ajatellen. Sydämestäni toivon että Artulle syntyisi nyt mukavia pentuja ja tyttöjä ennenkaikkea, pientä suunnitelmaa tässä olisi sillekin suunnalle.

Asiasta kolmanteen. Tein tänään taas ison kasan poropyöryköitä ja täytyy kyllä sanoa että Porot saa minun puolesta jolkotella ihan rauhassa, en erityisemmin välitä poronlihasta. Pakko nuo lihat on tuolta pakkasesta syödä mutta eipä tarvitse enää jatkossa poronlihaa tänne ostaa. Tämänkin lihasatsin ostin kälyn kautta kun halvalla sai, tai oikeasti ei ollut edes halpaa vaan sikakallista.

Alla tämän päivän hankintoja.