Vitamiinikaupoilla tässä kävin ja nyt menee naamariin monivitamiinia, piimaa-c kalkki-d:tä ja kalaöljykapseleita. Ja hitto jos en ala piristymään niin sitten vielä lisä c-vitamiinin hakuun. Tosin eipä se ole ihme jos väsyttää kun yöt on niin katkonaisia, mutta luulisi siihenkin pikkuhiljaa tottuvan. Hitto kun vaan pääsisin sinne käsileikkaukseen piakkoin. Yhdeltä entiseltä työkaverilta vasta leikattiin sama vaiva ja hänelle on ainakin leikkaus auttanut, vaivat on pois.

Onpa tylsää kun tulee hämärä jo niin aikaisin ja ensiviikolla vieläkin aiemmin kun kelloja taas siirretään taaksepäin, ihan älytöntä touhua koko kellojen siirtely. Valokuviakaan ei nyt saa otettua kuin viikonloppuisin päiväsaikaan, aina on hämärä.

En muista olenko kertonut että Huldalla on ollut sellainen tapa että jos tassut on märät niin se asettuu Peikon eteen ja Peikko puhdistaa nuolemalla sen tassut yksitellen, Hulda vaan vaihtaa paikkaa sen verran että uusi tassu on Peikon kuonon kohdalla. Ollaan tuolle ilmiölle myhäilty tässä muutama vuosi. No nytpä sitten Riine tekee sitä ihan samaa....ja Peikkohan hoitaa ja puhdistaa. Oikeasti välillä ihan ärsyttää ja pitää komentaa tytöt pois Peikon luota kun toinen nuolee ja nuolee ja hoitaa ja hoitaa :)

Kynttilöitä on palamassa taas jokapuolella, ulkona ja sisällä. Isäntä ei nimittäin ole kotona ja saan nauttia olostani nyt ihan täysillä, hän ei nimittäin ihan aina ymmärrä tätä kynttilähullua :)

Hyvää viikonloppua, nauttikaa olostanne !