Menihän ne pyhät ja tänään normaali sunnuntai. Kaupassa piti sen verran poiketa että hain isännälle tupakkaa ja itselleni lankoja, mitäs muutakaan :) Sukkia ja pipoja on kaapit täynnä, joten nyt on sitten kaulaliinojen vuoro. Yhdet vaaleanpunaiset pitkävartiset sukat teen vielä itselleni ja lisäksi sitten harmaan sekä vaaleanpunaisen kaulaliinan. Siinä on muutamaksi päiväksi hommaa.

Viikko alkaakin mukavasti huomenaamuisella hammaslääkärillä, yök. Tiistaina vuorossa työterveyslääkäri ja samalla reissulla käyn hakemassa koirille ruokaa. Lahdessa on Black Bull liike ja sieltä saa sapuskaa suurinpiirtein samoilla hinnoilla kuin Zooplussalta, tai itseasiassa vähän halvemmallakin kun ostaa useamman säkin. Täytyy varailla nyt pikkuhiljaa tänne kotiin kaikkea riittävästi, selkäleikkauksen jälkeen kun ei pieneen hetkeen pääse täältä mihinkään ostoksille.

Tänään on vedelty viimeisiä jouluruokia naamariin ja nyt riittää. Karpista on tullut lipsuttua joten huomenna taas tiukasti takaisin ruotuun. Nyt onkin taas huono ja paksu olo, hyi olkoon.

Tämänpäiväiset lankaostokset...

004.jpg