Aamulla herättiin jo ajoissa, isäntä kai kuuden maissa ja minäkin ennen kahdeksaa, joten lenkillä olin koirien kanssa jo hyvissä ajoin. Lenkithän on nyt aika onnettomia kun jalka on kipeänä mutta silti noiden koirien kanssa koitan kuitenkin vähän liikkua. Pääsevät nekin välillä pois täältä omista nurkista ja edes vähän haistelemaan muiden terveisiä :)

Kaupassa kävin pikaisesti ja tarttuihan sieltä taas mukaan yksi erikakin. Siitä väsäsin taas yhden ruukun tuohon pihapöydälle, varsinaisia tekeleitä nuo minun "asetelmat ". Tykkään vaan niitä värkkäillä vaikka en oikein osaakkaan, kun ne itselle kelpaa niin hyvä on.



Koirille olen pitkän aikaa ollut ostamassa mikrokuitupyyhkeitä ja tänään kun poikkesin Orimattilan Mustissa ja Mirrissä muistin että heillähän on tarjous Rukka pyyhkeistä, jos ostaa 2 pyyhettä saa -30 % alea. Normaalihinta oli 14.90 kpl ja kun minulla sattui vielä olemaan käyttämätöntä bonusta liki 10 euroa niin ei jäänyt nuo kaksi pyyhettä maksamaan kuin reilun kympin. Täytyy tänään laittaa tuo papparainen pesuun ja pyyhkeet testiin.



Tähän mennessä on pärjätty noilla vanhoilla (haisevilla ) froteepyyhkeilä, mutta ne alkaa kaikki olla jo niin huonossa kunnossa ja kun niitä tuntuu nyt tarvitsevan muutenkin koko ajan. Itseasiassa vinkkinä muillekkin koiraihmisille että pyyhkeistä saa pahan hajun pois kun pesee ne pesupähkinöillä. Nuo pesupähkinät on muuten todella hyviä pyykinpesussa. Ei tarvitse huuhteluainetta kun tekevät pyykistä todella pehmoista. Ja sopivat myöskin erinomaisesti allergisille. Ainoa miinus on kun niissä ei ole valkaisuainetta niin valkoinen pyykki tummuu ajan myötä..http://www.emmanpaja.fi/@Bin/126469/Samu+pesup%C3%A4hkin%C3%A4.pdf