Kyllä on ollut raskas viikko :( Loman jälkeen olen ollut nyt kaksi viikkoa töissä ja olen aivan loman tarpeessa, oikeasti.....Viikko on ollut aika sateinen ja harmaa, kämppä on siivoamista vailla koko ajan ja koirat selkäruotoa myöden likaisia. Aikalailla on päivittäin imuroitu mutta silti tuntuu että mitään ei ole saanut tehtyä. Tuntuu että työpäivän jälkeen on totaalisen puhki eikä jaksa yhtään mitään. En tiedä mikä matalapaine itsellä nyt vaikuttaa mutta pakko se vaan on tässä eteenpäin porskutella, eiköhän tämä tästä :)

Sunnuntaina pitäisi ajaa Asikkalaan hakemaan Peikko- papparaista ja mummoa kotiin mökiltä ja siltäkin osin arki alkaa nyt ihan kaikilla, Peikolla myös. En tiedä miten saan nuo kiireiset arkiaamut järjestettyä kun lenkki on tehtävä enkä tiedä miten Peikko jaksaa mukana kulkea. Ja sääli sitä on pihaankaan jättää kun on aina niin innokkaana lähdössä lenkeille mukaan.....no katsotaan miten lähtee sujumaan. Se on vaan sitten tehtävä Peikon kanssa oma pieni käpsyttelylenkki jos ei pysy muiden mukana, kun joutuvat kuitenkin pitkän päivän olemaan sisällä. Siitähän se ilo sitten viimeistään revitään kun tytöillä on juoksu ja niiden kanssa vielä kolmas aamulenkki joudutaan hipsimään......no eipä voi muuta sanoa kuin että sitä saa mitä tilaa :) Itsehän tuon lauman olen tänne halunnut ja luvannut kunnialla hoitaa joten ei valiteta ei....

Riinestä pitäisi saada muutama poseerauskuva mutta se on ihan pakko ensin pestä ja föönata että sitä kehtaa edes kuvailla, saatikka niitä kuvia laittaa esille. Pikkuhiljaa alkaa kirsun pigmenttiläikät peittymään joten eiköhän sille saada musta kaunis kirsu. En taida pitää mitään kiirettä sen kanssa pentunäyttelyihin, marraskuussa ajattelin pariin viedä mutta niitäkin mietin vielä, riippuu nyt ihan siitä miltä se alkaa näyttämään. Turkki sillä on ihan onneton joten katsotaan saanko millään ilveellä sille taiottua edes jonkinmoista takkia päälle :)