Lunan juoksussa 8. vrk menossa ja Arttu-pappa oli tänään pakko erottaa tytöistä, Luna keikistelee sille jo siihen malliin että ei viitsi pappaa kiusata. Tosin Artun mielestä tämä se vasta varsinaista kiusaa onkin, kun ei saa Lunan kimpussa pörrätä. Yritän aina pitää urokset ja nartut samassa tilassa niin kauan kunnes narttu alkaa itseään tyrkyttämään, ja tänään aamulla oli Luna jo häntä töttöröllään joten aidoilla ne oli erotettava. No tätä nyt sitten kestääkin taas reilun viikon.

Meidän isäntä kun on tapaturmille erittäin altis, niin häneltäpä paukahti viikonloppuna kylkiluu poikki. Ikävä hänelle, mutta onpahan täällä joku taas päivisinkin koirien kanssa ja saa koiratkin viettää pihalla aikaansa aamusta iltaan.

Arttu pappa eristyksissä pikkuaitauksessa. Artullehan tuo ei ole muuten mikään ongelma ( paitsi ettei pääse Lunan luo ) kun yleensä vaan tarhassa makoilee. Tarpeilleen on vaan vietävä tuonne muualle kun ei tietenkään tuohon pihalle tarpeitaan tee. No pakkohan sitä on muutenkin liikuttaa joten nou hätä.

008.jpg

Raparperejä saadaan näemmä tänäkin kesänä, niinkuin aina ennenkkin, ja ihan liiaksi asti.

014.jpg

Tällaisia on ilmestynyt tuonne nurmikolle, koskaan ei olla niitä sinne istutettu, mistä lie alkunsa saaneet.

010.jpg