Takana olisi sitten tämän vuoden viimeinen näyttelyreissu, eipä noita tosin montaa ehtinyt tälle vuodelle kertyäkään. Luna hienosti Messarissa Voittaja-2014 näyttelyssä NUO ERI 2 SA, tuomarina Paula Rekiranta. Eilen päivällä pesin Lunan ja kuinka ollakkaan, hups karvat irti. No ei auttanut kuin harjata kaikki irtonainen pohjavilla pois ja näin ollen myös korvat tahtoi nousta pystyyn. Kunnialla selvittiin kuitenkin näyttelyreissulta melko pystyistä korvista huolimatta. Ei muuta kuin ensiavuksi klyserolit ja talkit korviin kotiin tultua, toivottavasti nuo asettuu taas kauniiksi kunhan alkaa uutta turkkia tekemään. Lunan kanssahan ei ole aiemmin ollut ongelmia korvien suhteen. Tyytyväinen olen tytön reissaamiseen muutenkin, ensimmäinen iso sisänäyttely, liukkaine lattioineen, rappuritilöineen ja kaivonkansineen, ei mitään ongelmia. Hyvä tyttö :)

Eilen aamulla sataneet lumet on sitten taas sulaneet , piha märkä ja kurainen. Plussaa kai luvannut taas useammaksi päiväksi, masentavaa.

Minulla on kyllä joku pakkomielle koirien peteihin ja pakko oli taas Messaristakin sellainen mukaan haalia. Materiaali tuntuu vahvalta ja helposti puhdistettavalta. Ja kyllähän noille tuntuu aina joku nukkuja löytyvän, jollei koirat niin sitten Pommi-kissa.

002.jpg