Loma se loppuu sitten tämäkin ja huomenna töihin. Sain siivoiltua, ikkunat pestyä, vaatehuoneen siistittyä ja kaikkea muuta pientä touhuiltua. Vaikka koirat kantaa nyt likaa sisään siihen malliin että joka päivä on imuroitava. Lunta on vielä pihassa paikoin aika paljon joten helpotusta ei ole tiedossa vähään aikaan.

Artulla kävi tässä parina päivänä morsian mutta oikeastaan Arttua ei tyttö juurikaan kiinnostanut. En tiedä oliko liian tuttu tyttö kun ovat pienen ikänsä paljon olleet tekemisissä vai missä vika mutta mitään ei saatu aikaiseksi. Nartulla piti päivätkin olla aikalailla kohdillaan, mutta ei kun ei. Ja jos urosta ei kiinnosta niin minkäs teet.....harmittaa, vaikka näillehän ei mitään voi.

Viikonloppuna mennään katsomaan Artun pariviikkoisia vauvoja, vaikka niissä ei paljon vielä katsomista olekkaan mutta pakkohan ne on heti katsastaa. Sieltä pitäisi sitten tyttö valita sijoitettavaksi, tosin silmäthän sen loppukädessä sitten ratkaisee.

Kesäkukkia olen taas lomalla saanut laitettua itämään. Karjalanneitoa ja Mustanmerenruusua laitoin kokeeksi tulemaan, saa nähdä mitä niistä tulee, vai tuleeko mitään. Gladiolukset on enää laittamatta mutta ne yritän saada tässä joku päivä myöskin istutettua. Jos vaan kaikki istutukset lähtee kasvuun ja vielä pysyy hengissäkin niin pitäisi kukkaloistoa kesällä riittää meidän tontilla.