Äitienpäivää on vietetty ihan täällä kotona. Päivällä nuoriso sekä äitini olivat täällä meillä äitienpäiväkahvilla. Äitini on innokas puutarhaihminen ja hetihän tuo oli pihalla haravoimassa kun kahvituksista oltiin selvitty :)

Eilen heitettiin Riinen kanssa Tampereen reissu. Tuloksella JUN ERI 2 SA , tuomari Harry Vella, Malta. Ihan ok tuomari oli vaikka jotenkin tuntui että yhtenäinen linja häneltä puuttui, tykkäsi vähän kaikenlaisista koirista, laidasta laitaan :)
Riineltä on turkki nyt aivan irti ja vielä ensi lauantaina olisi näyttely edessä. No sinne mennään vielä näyttäytymään ja sitten Riine pääseekin pesulle jotta saan siitä kaikki loput karvat irtoamaan. Eilen pesin kauluksen näyttelyyn ja kohta kaulus on pudonnut kokonaan........

Arttu ja Veeti pitäisi pestä myös ja ajattelin tehdä sen ennen Huldan pentujen syntymää, luulen että sitten en saa taas yhtään mitään tehtyä kun pennut on syntyneet. Niitä ihmeitä kun pitää pentulaatikon laidalta käydä kurkkimassa ja ihmettelemässä tämän tästä.

Minulla on ollut tapana säästää jouluhyasintin mukulat ja laittaa ne keväällä kukkapenkkiin. Samoin laitan pääsiäisnarsissit, äitienpäiväruusut sekä kesän jäljiltä kukintansa kukkineet orvokin. Ja kyllähän nuo näkyy tuolta kukkapenkistä aina keväisin nousevan.Nyt ilmeisesti sain onnistumaan tämän päivityksen. Pari päivää olen tämän blogin kanssa hakannut päätä seinään .On antanut kyllä kirjoittaa mutta kuvia lisätessä tai vaikka pelkästään julkaisuvaiheessa on koko blogi mennyt aivan jumiin. En tiedä johtuuko koneesta vai mistä. Tosin tänään siirsin ison kasan kuvia koneelta muistitikulle ja tyhjensin koneen roskakorin joten saattaa olla että koneella on vaan ollut liian paljon tavaraa.......