Tänään on taas aurinko pilkahdellut vaihtelevasti, tosin tällä hetkellä sataa vettä taivaan täydeltä.

Meidän nuoret, Joni ja Jasmi kävivät tänään tuon meidän isännän kanssa kirjoittamassa vuokrasopimuksen hiukka isommasta kämpästä missä nyt asuvat. Kämppä samassa talossa missä jo asuvat, joten muuttomatka ei ole pitkä :) Eipä muuttoautoa paljon tarvita :)

Töissä on ollut heihulinaa ja tuntuu välillä pää hajoavan kaiken hullunmyllyn keskellä. No kyllä se taas siitä helpottaa, kaikenkaikkiaan on ollut kiva olla töissä uusien työpisteiden ja maisemien ansiosta.

Kaikkihan varmaan jo tietää meikäläisen viherpeukalon :D No porkkanat on olleet mullassa koko kesän ja seuraavasta valokuvasta huomaatte että kovin ovat hoikkia.....mistä sekin johtuu että pituutta kasvavat vaan eivät paksuutta :D

Maa-artisokkaa meillä on kasvanut niin kauan kun täällä ollaan asuttu. Koskaan en ole siitä mitään ruokaa tehnyt vaikka esim. keitto on todella hyvää. Loppusyksystä, kukkien kuihduttua on kuulemma oikea aika kaivaa mukuloita maasta. Kauniisti sekin kukkii tämän harmauden keskellä.

Villiviini on kaunis näin syksyisin vaikka en siitä muuten kyllä välitä, eikä ole terveellinen talon seinustallekaan. Välillä olen sitä yrittänyt hävittääkkin mutta aina se vaan sitkeästi jatkaa kasvamistaan.

Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisempänä meidän oma Peikko-papparainen.

Mukavaa viikonloppua kaikille !