Koko viikon olen ollut ihan älyttömän väsyksissä, olisiko tuo kesäaikaan siirtyminen voinut noin kamalasti vaikuttaa. Aamulla on ainakin taas ollut tosi pimeä kun tyttöjen kanssa klo 5.30 ollaan lähdetty aamulenkille. Reilu tunti on mennyt aamuisin siihen että saan koko lauman lenkitettyä, monessa osassa :)
No eiköhän tuota ensiviikolla päästä jo pikkuhiljaa palaamaan arkeen, tyttöjen juoksut alkaa olla sitten ohitse. Helpottuu tämä elo taas huomattavasti. Tosin ihmeen rauhallisia nuo pojat on olleet vaikka kaksi narttua on juoksussa samaan aikaan, pientä läähättelyä ja piippaamista, ei sen kummempaa. Ruokakin on maistunut kaikille melkolailla normaaliin tapaan. Eivät vaan meinaa malttaa pysyä kupeillaan kun on kiire ikkunaan katsomaan tarhassa olevia tyttöjä :)

Hulda ( Finn Arrow Glamour of Gold ) on nyt astutettu kahteen otteeseen Aapolla ( Lumihelmen Apassi ) ja nyt jäädään sitten odottelemaan onko pentuja saatu aikaiseksi. Hulda ultrataan sitten viikolla 18. Tuntuu olevan yhtä odottamista tämä ihmisen elämä, ensin odotellaan viikkokaupalla juoksuja, sitten jännitetään onnistuuko astutus, seuraavaksi odotellaankin sitten ultraan pääsyä ja jos kaikki on mennyt oppikirjojen mukaan niin sitten jäädäänkin odottelemaan niitä pentuja.........

Lumihelmen ApassiJa vaikka kiirettä pitää niin juhlitaanhan meillä syntymäpäiviäkin tänään. Riine ( Blue Mellow's Aquamarin ) 1 v.
Vanha talvella napsaistu kuva.