Jippii meillä on uudet sohvat ! Tai käytetythän nuo on, mutta meille uudet. Mitään uuttahan tänne ei juurikaan kannata koirien takia ostaa, joten Tori.fi oli ystävämme tälläkin kertaa. Pidemmän aikaa olen sieltä etsinyt sopivaa sohvakalustoa ja nyt tärppäsi. Aivan uudenveroinen sohvakalusto, tuosta 10 km:n päästä noudettuna, hinta 350 eur. Edelliset sohvatkin oli käytettynä ostettu, maksoin niistä 6 vuotta sitten 300 eur. Nytkin olivat vielä muuten ihan hyvät, mutta kummastakin sohvasta oli istuinosan sauma auennut. Isännän kanssa sitä yritettiin jo ommellakin mutta eihän siitä mitään tullut. Selkä on taas sellaisessa kunnossa kaiken rehkimisen jälkeen, että tuskin liikkeelle pääsee. Pitihän tietty imuroida ja pestä lattiat ennenkuin miehet kantoivat uutuudet sisään. No loppupäivä onkin hyvä pyhittää sukankutimille.

Kun tuli uudet sohvat niin tietty piti hakea pari uutta tyynyä ja pari uutta mattoa. No nekin sain kaikki puoli-ilmaiseksi Tokmannilta. Alennuksessa kaikki ja alle 40 euroa maksoin neljästä tyynystä ja kahdesta matosta. Matothan ei kamalan laadukkaita ole mutta eipä olleet kalliitakaan. Isompi matto maksoi 20 eur ja pienempi 6 eur. Sisustustyynyt taisi olla 4 eur kpl. Hetken aikaa on taas pirteämpi olo :) 

Nuo sohvat ostettiin koirahuushollista ja nyt täytyy vaan toivoa ettei meidän tytöt päätä niitä alkaa itselleen merkkailemaan.

009.jpg

007.jpg

010.jpg

012.jpg