Helle vaan meitä hellii ja taitaa tänä kesänä olla ennätysmäärä hellepäiviä takana, eipä haittaa. Täytyy imeä lämpöä ja aurinkoa varastoon sateista ja synkkää syksyä varten. Viimeyönä satoi pitkästä aikaa vettä ja aamulla klo 6.00 oli + 19 mittarissa. Yöksi ja huomiseksi luvattu kovaa ukkosta ja varmasti rytiseekin kunnolla, sen verran hiostavaa ja helteistä on ollut pidemmän aikaa.

Elukat voi paksusti ja kissa kantaa hiiriä ja rottia näytille sen minkä ehtii. Muutaman tunnin käy silloin tällöin nukkumassa sisällä mutta eipä sitä täällä riesoiksi asti ole nyt kesällä näkynyt. Pete-pytonille ei ruoka taas vaihteeksi kelpaa ja sille ostetut hiiret menee hukkaan kun ne saa sitten roskiin heittää.

Riinellä reilu viikko ensimmäiseen näyttelyyn, turkki on paksu mutta lyhyt ja kauluksesta puuttuu "paloja" , ei todellakaan olisi näyttelykunnossa vielä...no seitsemään näyttelyyn sen olen nyt ilmoittanut joten mennäänpä sitten soitellen sotaan.

Veeti ei ole oikein kunnossa, on alkanut oksentelemaan ruokiaan muutama tunti syönnistä. Kokeilen vähentää siltä nyt reilusti nappulaa ja vastaavasti lisätä raakaa, katsotaan auttaako yhtään. Tutkimuksiinhan se on sitten vietävä jos en saa tuota oksentelua loppumaan. Muuten on kyllä ihan reipas itsensä eikä mitenkään kipeän oloinen.

Kamala väsymys on itsellä päällä, vaikka yötkin olen ihan hyvin nukkunut. Päätin taas kerran laittaa hiilarit minimiin josko sillä keinolla tässä vähän piristyisi...Huomenna onneksi perjantai eikä viikonlopulle mitään pakollista ohjelmaa.