Aamulla isäntä lähti jo ennen seitsemää endurokisoihin töihin ja minä tietty heräsin siinä samalla. No kävin uudeleen nukkumaan mutta eipä siitä mitään tullut kun sähköt katkesi, jääkaappi alkoi piippaamaan ja koirat hössöttämään...No ei kun ylös ja lenkille. Kotona ei päässyt tekemään yhtään mitään kun ei ollut sähköjä joten päätin sitten lähteä kaupoille.

Kasvihuoneeseen sain hankittua tomaatit ja kurkut. Pihalle kesäkukkia ja amppeleita, sekä vielä kasvimaalle kesäkurpitsaa. Nyt on kaikki istutettuna ja laitettuna,  joten eikun satoa odottelemaan.

Veetin pesin ja hieman kuivailinkin mutta nyt on ollut niin aurinkoinen ja tuulinen päivä että eiköhän tuo tuolla ulkona kuiva ihan itsekseen. Siihen samaan syssyyn pesaisin pari mattoa käsin suihkuhuoneen lattialla ja parhaillaan on yksi matto koneessa pyörimässä. Paljon on tänään saatu aikaiseksi ja voikin tässä hyvillä mielin alkaa vaan olemaan.
Raparperipirakkaa en ole edelleenkään saanut tehtyä vaikka monta päivää on ollut suunnitelmissa, raparperit on tosi isoja jo ja niitä täytyisi alkaa hyödyntämään.

Kerrottu petuniaKirsikkapuu kukkii...
Pottua ja GladioluksiaTomaattia ja kurkkuaHuldalla tänään 57 vrk. Ei ole minusta mitenkään iso, lähellekkään niin iso kuin ensimmäisestä pentueesta. Nyt vaan odotellaan mitä sieltä tulee....