Taas on ollut niin rankka viikko kuin olla vaan voi. Töissä mieletön kiire ja mehut ihan pois. Lisänä sitten palasi taas kunnon flunssa, taas yskittää ja aivastuttaa, olo on ihan nuutunut. Nukkumiset on jääneet taas tosi vähiin, mutta siihenhän on totuttu. Harmittaa vaan kun en pääse aloittamaan kuntosalilla käyntiä, joka piti aloittaa jo viime vuoden puolella. Yritä tässä nyt sitten liikkua ja kuntoilla kun on kipeä olo jatkuvasti.
Kiireinen viikko ollut muutenkin kun melkein joka illalle on ollut menemistä jonnekkin suuntaan. Tämän illan olen maanut peiton alla kotona tv:tä katsellen ja ihan mukava onkin ollut vaan olla tekemättä juurikaan mitään. Huomenna illasta pitää suunnata Lahteen hakemaan kennelrehulta lihoja, lauantaina olisi alaosaston vuosikokous ja sunnuntaina Lahden näyttely. Lauantai- illalle ohjelmassa koiran pesua ja buunausta, ei huvittaisi sekään ja tekisi mieli jättää koko näyttely väliin. Pakko on mennä kun Inkkaripentueen pojista on yksi tulossa ensimmäiseen näyttelyynsä, mukava nähdä Pikku-Aapoa.

Jätin koirilta taas nappulat melkein kokonaan pois ja ovat syöneet tämän viikon lihoja, kasvissoseita ja luita, hyvin tuntuu maistuvan ja vatsat olleet ok vaikka kylmiltään heitin taas kupit täyteen lihoja. Parina päivänä olen kourallisen heittänyt nappulaa kuppeihin, ettei ihan unohdu sekään jos silloin tällöin vaikka täytyy nappuloihin turvautua. Pakastin on nyt jo ääriään myöden täysi ja huomenna sinne pitäisi vielä 50 kg lihoja saada mahtumaan. Täytyy tehdä pakkaselle pikasiivous, koska siellä varmaan on jotain vanhaksi mennyttä, kompostiin joutavaa sapuskaa.
Kissahan meillä syö raksuja ja märkäruokia,  joskus annan lisäksi hieman jauhelihaa tai raejuustoa. Tosin koirien kupillahan tuo käy lihamaistiaisilla aina ennen kuin ehdin ottaa koirat sisälle syömään. Ja näkyyhän tuo joskus rouskuttelevan koirien nappuloitakin jos jostain sattuu löytämään, liekö niin nokonuukaa mitä syö kun hyvin näyttää voivan......

Huomenna viikon viimeinen työpäivä, jes !