Äsken vasta Peikon kanssa kotiuduttiin, Mummo ja Peikko näet palautui mökiltä. Vielä lokakuussa kuulemma menevät ainakin viikoksi. Täytyy sanoa että on aivan ihanaa kun minun äiti tykkää Peikosta ( ja toki muistakin) niin että haluaa Peikon aina mukaansa mökille. Ja onhan niistä kai seuraa toisilleen oikeasti. Peikko aina niin mukavasti sulautuu kotijoukkoihin mutta tänään huomasin ekan kerran tänä kesänä että ihankuin se olisi ollut vähän hukassa täällä kotona. No eiköhän tuo taas tästä lähde sujumaan.

Tänään vihdoinkin tehtiin käsille hermoratatutkimus, niiden ainaisen puutumisen takia. Vasen käsi ok mutta oikeassa kädessä rannekanavien ahtauma, jota osasin kyllä odottaakkin. Ensiviikolla aika käsikirurgille joka päättää leikataanko vai mitä tehdään. Vaihtoehtoina kai olisi esim. lepo ja joku tukiside ranteessa. Itse kyllä haluiasin leikkaukseen koska pelkään että tuolla lepo/side ratkaisulla leikkaus vaan siirtyy pidemmälle eikä käsi tule kuntoon ennen sitä.....no katsotaan nyt. Kuitenkin yksi askel päästy taas pidemmäle tässä hommassa. Toisaalta tähän puutumiseen, särkyyn, Buranan syöntiin ja valvomiseen alkaa jo tottua :(

Tänään lisäilin muutaman linkin tuohon etusivulle ja tein sen ihan keltään lupaa kysymättä. Jos joku nyt tykkää huonoa niin otan kyllä linkin pois !  Ja toki jos joku haluaa vastaavasti omat sivunsa/bloginsa  tuohon sivulle niin lisään kyllä :)

Äskeinen löytö kukkapenkissä.

Lauma kasassa ja Peikko vakiopaikallaan, ison juhannusruusun alla.

J

Jotain takapakkia taas tuon kameran kanssa kun en meinaa koirista saada tarkkoja kuvia millään :(