Kylläpä olikin väsyttävä ja rasittava viikko töissä, ei meinaa jaksaa millään koko työpaikkaa. Pakko kai se on laittaa lottoja vähän jokapaikkaan menemään, jospa joskus edes jotain voittaisi, tosin tuskin niin paljon koskaan että voisi töistä pois jäädä...

Tänään pääsin aiemmin töistä ja nyt on huusholli siivottu ja mattoja pesty. Veeti oksenteli taas viimeyönä ja mattoja meni pesuun. Vaikka olen kuinka yrittänyt sen ruokia mahdollisimman vatsaystävällisiksi säätää, niin ajoittan vaan oksentelee. Jos ei oksenna niin sitten vatsa pitää pari tuntia syönnin jälkeen ihan mieletöntä pauketta ja plurinaa. Kuralla tuo ei ole mutta oksennus näkyy olevan herkässä. Kyllä se vaan niin taitaa olla että sisätauti lekurille on aika tilattava ja kunnolla tutkittava mitä siellä vatsassa ja suolistossa oikein on. Pelottaa mitä sieltä löytyy enkä siksi ole sitä oikein uskaltanut lääkäriin vielä viedäkkään, mutta nyt alkaa olla pakko. Viikonloppu katsellaan ja maanantaina tilaan ajan että saadaan joku selvyys tähän asiaan.

Kovasti on nyt kaikenlaista mielipidettä tuosta DM:stä ( etenevä selkäydinrappeuma ). Itse meinaan jatkossa testata kaikki jalostukseen käytettävät koirat ja itseasiassa testasin tuon meidän Huldankin ihan sillä kun pentueiden isät on testattu, niin tiedetään mitä jälkeläiset mahdollisesti on. Molempien pentueiden isät on DM:n suhteen N/N eli siis terveitä, katsotaan mikä tulos Huldalle napsahtaa.