Täällä on ollut sitten niin harvinaisen tylsää, ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut .Isäntä on sairastellut nyt toistaviikkoa ja tänään on ollut minullakin todella karsea olo. Tosin päätäkin on särkenyt nyt viikon verran ja eilen jo mittailin verenpaineita kun ajattelin jos päänsärky vaikka johtuu siitä, en tiedä.....

Tänään on ollut taas oikea lumimyräkkä ja lunta on tullut taivaan täydeltä, onneksi nyt lakkasi. Yritin töiden jälkeen tehdä vähän lumitöitä mutta ei jaksa, yskittää, päätä särkee ja käsi ei myöskään vielä kestä tuota painavaa lumikolaa tyrkkiä.

Koirathan on syöneet nyt puoliksi nappulaa ja raakaa. Nyt vaan tuntuu että nuorisolle hankkimani nappulat aiheuttaa sellaisia hajuhaittoja että olen miettinytkin mitä seuraavaksi niille ostaisin...Arttu ja Peikko syö Golden Eaglen Holistic senioriruokaa ja niille tuntuu se sopivan oikein hyvin. Nuorille ostin GE Holistic Chickeniä ja mietin että vaihdanko sen nyt saman merkin lohisapuskaan vai Acanan nappuloihin. Huvittaa oikein näiden koiranruokien ja barffailujen kanssa pähkäileminen kun omaan suuhun surutta mättää milloin mitäkin ei niin terveellistä ja puhdasta :)

Kesäkukkien siemeniä pitäisi alkaa hankkimaan, saakin sitten pähkäillä niiden kanssa. Kunhan nyt sieltä siemenpussipaljoudesta ylipäätään löytää ja osaa valita ne mieleiset. Nyt vaan kun ulos katsoo niin tuntuu kesään olevan vielä pitkä matka eikä tunnu että mikään kiire olisi vielä mitään laittaa kasvamaan. Nuoresta tytöstä asti on kevättä alettu odottamaan aina Salpausselän kisojen jälkeen ja ensiviikonloppunahan nuo kisat taitaa jo olla, joten eiköhän se kevät sieltä ala sitten vauhdilla tulemaan. Sitä odotellessa.