Eipä ole ollut paljon tänne kirjoitettavaa, joten olen pysynyt poissa. Kaikki päivät on niiiin samanlaisia, sukkaa, kirjaa, sukkaa, kirjaa. On siis tullut sukkia kudottua ja kirjoja luettua. Selän osalta ei mitään uutta, kipeä edelleen. Alkaa kohta huumori ja jaksaminen pikkuhiljaa loppua, ainaista särkyä ja tuskaa...

No mutta, jotain kivaakin. Hulda-mummo ( Finn Arrow Glamour of Gold ) tänään Hyvinkään näyttelyssä VET ERI 1 SA, ROP VET PN 4, tuomarina Tuula Savolainen. Eilen vielä mietin jaksanko koiraa laittaa, saatika lähteä aamulla mihinkään ajelemaan. No jaksoin ja hyvä niin. Ainoa miinus oli kehä joka oli todella epätasainen, pehmoinen hiekkapohja. Ihan kuin olisi jossain pehmoisesssa merenrantahiekassa yrittänyt päästä eteenpäin. Päästiin, juuri ja juuri :) Uroksillle ei yhtään eriä, tosi tarkka purennasta ja muutenkin. Ei erit saatika sa:t helpolla irronneet. 

003%20%283%29.jpg

Ja vihdoinkin ilmestyi puimuri tuohon "meidän" pellolle, on sitä odotettukin. Pari päivää vielä niin koirat pääsee pellolle taas kunnolla revittelemään, jes ! Kuvahan on siis meidän alapihalta otettu, ei siis kovin pitkä matka tuohon "spurttipellolle"

006.jpg

Jotenkin on ollut niin perin ahdistavia viimepäivät. Suomella menee nyt niin perseelleen kuin olla ja voi. Talouskriisi sekä pakolaisongelma alkaa lyödä ihan sadalla ja nyt alkaa oikeasti pelottaa mihin tässä vielä joudutaan.