Poikkesinpa tähän taas pitkästä aikaa Lahdessa hakemassa koirille ruokaa ja ell-asemalta Rumban uurnan. Kaverin kanssa taas joutui lörpöttelemään tovin jos toisenkin. Hän on ell asemalla töissä ja aina jäädään suustamme kiinni kun siellä nähdään. Hänellä myöskin pienet colliepennut kotona, joten juttua riittää.

Riinelle varasin ajan huomisaamuksi, on ollut nyt pari päivää aika vaisun ja kipeän oloinen. Ruoka on kyllä hyvin maittanut eikä lämpöä ole ollut, haluan sen nyt kuitenkin lääkärissä käyttää oman mielenrauhan takia. 

Pennunkatsojia on käynyt parina päivänä ja pennuilla onkin ollut touhua vieraiden pyörityksessä. Neljä kertaa päivässä syövät nyt jo kunnon annokset kiinteää ruokaa ja saavat Riineltä maidot päälle. Hyvin ovat yölläkin nukkuneet jo useamman tunnin putkeen. Kerran yössä Riine ne imettää, jaksavat sitten aamupöperölle saakka.

Kuvia en ole saanut otetuksi kun noilla minun kameroilla ei meinaa oikein hyviä kuvia saada, pennutkin on ihan harmaita kaikissa kuvissa. Vaikka kyllä nuo luonnossa ihan mustia ovat :)