Taas on tullut tehtyä sukkia oikein urakalla, vaikka niitä valmiina jo monta paria olikin. Kaipa nuo joskus käytettyä tulee ja muutamat sukat annankin joululahjoiksi. Mitäpä tässä paljon muuta voi tehdä, ulkona tulee päivä toisensa jälkeen vettä ja koirat pyörii jaloissa täällä sisällä. Ei kannata paljoa siivoillakkaan kun huusholli ei pysy hetkeäkään siistinä. Eipä kai niitä pakkaspäiviä ole ihan hetkeen edes odotettavissa. Joten, sukkapuikot kilkattaa :)

027.jpg

Heijastinlangasta väsäsin säärystimet, pipon kun vielä saisi tehtyä. Siinä sitä onkin tekemistä, kun en koskaan ole sellaista tehnyt.

028.jpg

Viikonloppuna olisi Mantan kanssa Messariin lähtö. Uskalsin jo hetken toivoa, ettei sitä olisi tarvinnut pestä kun se vasta viikko sitten on pesty. No pakkohan tuo on huuhtaista, kun joka päivä kastuu ja kuraantuu tuolla märässä. Alkaa tässä mielenterveys kohta joutua koville tuon ainaisen pimeän, märän ja kuran takia. Koirat varmaan kohta happanee käsiin.

Eilen tein uhkarohkeasti koiran-ja kissanruokatilauksen Zooplussalle, mielessä pelko siitä että miten tuo Postin lakko vaikuttaa näihin ulkomaan toimituksiin. No eipä tarvitse enää huolehtia, ovat näköjään tänään päässeet sopimukseen ja lakko loppuu. Toivon mukaan loppuviikosta olisi paketti perillä.

Eilen oli ensimmäinen adventti ja sen kunniaksi vaihdoin keittiöön jouluverhot, olohuoneeseen punaiset tyynyt, shaalit ja pöytäliinat. Vielä en ole kynttelikköjä kaivanut esiin, mutta josko nekin viimeistään Itsenäisyyspäivänä saisi laitettua. Kun ikkunasta ulos katsoo niin on joulufiilis vielä hyvin kaukana.