Juurikin niin, linkkuveitsenä täällä melkein mennään kun selkä on ollut sunnuntain agilitystä saakka ihan saakelin kipeä. No pisteenä iin päälle vedin eilen turvalleni tuossa pihalla ja nyt on selän lisäksi kipeinä polvet ja ranteet. Isäntä näki kun kaaduin ja alkoi motkottamaan että eihän noin voi kaatua, kädet edellä. No jos en olisi laittanut käsiä eteen niin olisi ollut pärstä ruvella, kumpi lie sitten olisi ollut mielekkäämpi vaihtoehto...No jokatapauksessa olo on kuin junan alle jääneellä.

Luna on pakko huomenna pestä  ja laittaa näyttelykuntoon sunnuntaita varten. Kaipa sitä huomenna sen verran saa aikaiseksi. Toivottavasti sunnuntaina jalka vielä sen verran liikkuu että saan sen uudelleen harjattua ja vielä kehäänkin vietyä.

Zooplussalta tilasin maanantaina tytöille uuden häkin ja mietin ehdinkö sitä sunnuntaiksi saamaan. No kuinka ollakkaan äsken kurvaisi vieras auto pihaan ja poika kantoi laatikon rappusille, häkkihän se siellä. Olisi saanut olla hieman isompi mutta eiköhän nuo tytöt sinne mahdu sen verran mitä pitää. Pommi ainakin mahtui, senhän se piti ensimmäisenä testata. Pommi on meillä ensimmäisenä testaamassa muutenkin aina kaikki uudet pedit ym. mitkä tänne ilmaantuu.

003%20%282%29.jpg

Mantalla pissatulehdus, eilen illalla alkoi ruikkimaan ja onneksi kaapista löytyi antibiootit jotka aloitinkin sille samantien. Itseasiassa kolmea eri antibioottia näkyi olevan kaapissa varuiksi, on siitä joskus hyötyäkin että jemmailee kaikki mahdolliset lääkkeet kaappiin ja pyytää välillä koirille ihan varuiksi antibiootit, vaikkei niitä sillä hetkellä tarvitsisikaan. Mantan olo on helpottunut nyt kummasti joten eiköhän nuo lääkkeet ala puremaan. Ihan oma moka on tuokin tulehdus. Olen Mantan antanut olla aika reilusti isojen kanssa pihalla, ei vaan ole tullut sitä valvottua tarpeeksi. Kun leikit loppuu niin sitten istutaan aidan takana odottamassa josko joku huolisi sisälle, no eipä se paljon muuta sitten tarvitse niin on pissatulehdusainekset koossa. No mutta näillä mennään.

Helppoja muuten nämä nykyajan "jouluvalot", ei tarvitse edes sähköjä vaan paristoilla toimivat. Kivoja metrin pätkiä joita on helppo laitella erilaisiin lasikuppeihin tms. Toimivat kahdella tai kolmella AA-paristolla, paristokotelossa katkaisin joista saa sammutettua ja noiden meille hankittujen hinta 2,90 eur- 4,90 eur + tietty sitten paristot päälle. Tosi mukavia kun ei tarvitse miettiä mistä hitosta niitä sähköjä aina saa vedettyä.

Punaiset lamput heitettynä kristallikulhoon.

006.jpg

Lämpimät keltaiset...

011.jpg