Näin se aika vaan menee. Tasan vuosi sitten oltiin Huldan kanssa täpinöissämme ja pentujen odotus viimeisillään. Yöllä ne sitten maailmaan syntyivät. Onnea kaikille ihanille Inkkari-pennuille ! Siihen pentueeseen liittyi niin paljon huolta ja murhetta, tai oikeammin Huldan sairastelu sen huolen aiheutti. Onneksi kaikesta selvittiin ja loppu hyvin, kaikki hyvin. Pennut mukavissa kodeissa maailmalla, ja niin kauniina ja komeina :)

Frozeneye's Minnehaha " Elma " 1 v.

Elma%201v%20127-normal.jpg

Viikko on taas vierähtänyt pojan muuttoa tehdessä ja tavaroita hankkiessa. No nyt hän on muuttanut ja voidaan taas palata arkeen ja alkaa hoitelemaan tätä omaa huushollia. Kyllä olisi vaan ihanaa jos saisi näin kesäisin olla päivät kotona, olisipa mahdollista tehdä töitä vaan syksyt ja talvet :) Joku onnellinen kai niin voi tehdäkkin, lottovoittoa odotellessa. Jotenkin vaivaa ihan mieletön väsymys ja uni meinaa tulla heti jos sohvalle erehtyy. Koko viikko mennyt ihan horroksessa. Eilen illalla pääsin nukkumaan vasta yhdentoista maissa ja hetken ehdin sängyssä pyöriä kun puhelin soi. Shelttejä kasvattava ystäväni soitti ajo-ohjeita Saaren eläinklinikalle Levannolle, heillä shelttinarttu synnytti mutta kolmas pentu oli niin iso ettei mahtunut syntymään. Eläinlääkäri oli sen kuitenkin saanut ulos, kuolleena...no kuitenkin vielä sitten syntyi yksi eläväkin. Ja heillä on kaikki hyvin nyt, mutta minä tietenkin sitten mietin koko yön mitä heille kuuluu.

Siitepölyä on aivan järjettömästi eikä pyykkejäkään paljon viitsi ulkona kuivatella. Äsken kyllä vein petivaatteita pari koneellista ulos, vielä on pestävää pojan "jäljiltä" monta koneellista. Mukavaa ilmaa on taas ollut ja lisää luvattu, toivottavasti näitä lämpimiä päiviä riittää vielä myöhemmälle kesällekkin...Viikonloppuohjelmassa pyykin-ja tyttöjen pesua.

Kesäkukka- amppelit on kaupoissa jotenkin ihan surkeita, huonosti kukkivia jne. Muina kesinä on ollut tarjolla mahtavia amppeleita mutta nyt muutama kukka siellä täällä. No ostin kuitenkin pari Verbenaa, täytyy alkaa niille nyt mättämään lannoitetta jos saisi ne sillä kukkimaan.

DSC01261-normal.jpg

Sireenit ja kielot kukkii ja pihalla on aivan mahtava tuoksu.

DSC01266%20%282%29-normal.jpg

Jokunen tulppaanikin on vielä kukassa.

DSC01264-normal.jpg