Olen kuin jyrän alle jäänyt, joka paikkaa särkee ja viimeyönä sain nukutta kai kaikkineen jonkun kolme tuntia. Lauantai meni koiria pestessä ja trimmatessa ja eilinen sitten Turussa näyttelyssä. Oikein mukavat ja kauniit arvostelut tuomari antoi Riinelle NUO ERI 3 ja Artulle VET ERI 2 SA. Riine on vielä kovin niukassa turkissa ja tuomari tietysti olisi toivonut turkkia lisää, sen myös arvostelussa mainitsi. Arttu-papparainen esiintyi oikein mallikkaasti ja tuomarin mielestä oli ikäisekseen erinomaisen hienossa kunnossa ja liikkui hyvin. No mitä nyt aristeli kehän yhtä laitaa eikä suostunut liikkumaan :) No so what, Artun todennäkösesti viimeinen näyttely.

Riine on tällä hetkellä aika hoikassa kunnossa ja sille olisi ehdottomasti saatava lisää lihaa luiden päälle että jaksaa kasvattaa kunnon turkin. Nappulat taidan pitää entisellään kun sopii koko porukalle niin mahtavan hyvin, lisään vaan Riinelle enemmän rasvaista lihaa ym, sekaan.
Minulta itseltä sen sijaan pitäisi saada kadotettua n. 25 kiloa luiden päältä ja sepä on niin pirun vaikeaa että alkaa epätoivo kohta iskeä näiden epäonnistuneiden laihdutusyritysten kanssa. Ei vaan onnistu, ei sitten millään. Nytkin eilisen näyttelyreissun jäljiltä olen aivan kuollut, jalka, selkä ja oikeastaan joka paikka on kuin tulessa. Kunto on niin huono kuin vaan ihmisellä olla voi. Osasyynä tuo saakelin jalka jonka takia en ole edes kunnon kävelylenkille päässyt pariin kuukauteen. No olisihan sitä kyllä paljon mitä voisi tuon jalankin kanssa tehdä mutta kun ei saa ahteriaan raahattua edes sinne kuntosalille, saakeli.

Äsken innostuin vähän siivoilemaan ja heitin samalla koirien pedit pesuun ja vaihdoin puhtaat tilalle. Tekisi mieli ostaa pari uutta petiä vaan kun en raaski, ovat niin kalliita. Kirpputorilta ostetuista täkeistä tehdyillä pedeillä nuo koirat  meillä makaa. Tasan yksi kunnollinen peti on tuossa makkarin nurkassa, tosin yhtä hyvin näyttää nukuttavan kirpparipedeissäkin.

Tänään on ollut kaunis aurinkoinen syyspäivä vaan eipä tuosta paljon saanut nauttia töissä ollessa. Loppuviikoksi lunta luvassa koko Suomeen, jes !