Kyllä on ollut jalka taas niin kipeänä kun vaan olla voi. Kävelemään ei enää meinaa päästä kun kantapää ja jalkapohja on aivan kuin tulessa. Työterveyslääkärillä kävin tänään jalkaa valittamassa ja hoito-ohjeeksi sain lepoa ja 10 pvän Burana-kuurin, sairaslomaa ei. Jotain rasitusvammaa tuo epäili ja kehotti ostamaan uudet lenkkarit.......Tuota buranakuuria en missään nimessä voi syödä loppuun koska tiedän että sitten on vastaavasti suolisto hajalla.....No näillä mennään.

Työmatkalla poikkesin Terrasta hakemaan koirille ruokaa ja kaikkea ihanaa syksyistä siellä olisi ollut pihalle. Kukkia. lyhtyjä, kynttilöitä ymym. Meillä on koirat muuten syöneet nyt pitkään tuota Golden Eaglea ja täytyy kyllä sanoa että todella hyvä ja sopiva ruoka on noille ollut. Tällä hetkellä syövät Ankka-Kaurapuuro versiota, aiemmin meni kana-riisiä. Puolethan nuo edelleen syövät kaikkea muuta lisuketta.

Kaverin kanssa päätettiin aloittaa vaihteeksi kuntosalikäynnit. Muutama vuosi sitten käytiin ahkerasti mutta sitten se vaan lopahti. Nyt on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä taas. Jos kolmekin kertaa viikossa saa käytyä niin se olisi jo ihan hyvä. Kuitenkin kun noiden koirien kanssa tulee muutenkin jonkin verran lenkkeiltyä. Tosin nyt on jalan takia jäänyt lenkitkin onnettoman pieniksi, hammasta purren olen kuitenkin pari lenkkiä päivässä tehnyt. Isäntähän meillä on ollut sairaslomalla koko kesän, tänään häneltä leikattiin sitten käsi ja sairasloma jatkuu pitkälle syksyyn joten koirat saa kyllä olla ulkona pitkin päivää....

Muutaman kuvan taas pihalla napsin. Puolukat alkaa kohta olla kypsiä ja kanttarelleja kasvaa omassa pihassa niin paljon kuin isäntä jaksaa syödä, minähän en niitä suuhuni laita :)







Koirille sunnuntaina ostamani majava sitten hajosi tänään Artun ja Riinen toimesta. Selkäsauma auki, no sen sain kyllä kursittua kokoon ja nyt katsotaan mikä sauma seuraavaksi aukeaa......