Huldalla on ollut tämän päivän vatsa aivan löysällä. Soitin ell-asemalle ja ohjeeksi sain antaa Kaoliini-pektiiniä tai sitten Inupekt Fortea. No molempia kun löytyi kaapista niin aloitin tuolla kaoliini-pektiinillä ja nyt näyttäisikin vatsa jo rauhoittuneen. Pakko koittaa saada vatsa pian kuntoon kun paastotakkaan ei voi, päinvastoin kamalat määrät joutuu syömään että maitoa riittää eikä kuihdu ihan luurangoksi.
Synnytyksen jälkeenhän tuo oli hetken ripaskalla johtuen syödyistä jälkeisistä mutta nyt oli pari päivää jo aivan ok. Mistä lie tuo tämänpäiväinen sitten johtui....

Pennuilla painot nousee tasaisesti ja kovin ovat tyytyväisiä.
Eilen napsaistu kuva pennuista 4 vrk.


Eilen täytti Frozeneye's A-pentue 3 v. hui miten aika menee. Yhtä omistajaa lukuunottamatta olin kaikkien kanssa puhelinyhteydessä. Koirat on olleet terveinä ja kaikki on heillä muutenkin mennyt mahtavasti. Kovin ovat tyytyväisiä koiriinsa :)

Riinelle alkaa taas pikkuhiljaa ruoka maistumaan ja kaksi viimeisintä sapuskaa onkin mennyt kurkusta alas ilman suurempia miettimisiä....

Täällä kotona on edelleen ikkunat pesemättä ja taitaa jäädäkin, jotenkin nyt tuntuu tätä härdelliä täällä olevan ihan riittävästi muutenkin. Muuta touhuilua ja pakollista siivoilua täällä olen kyllä harrastanut päivittäin, tuntuu tuota pyykkiäkin nyt taas riittävän ihan kiitettävästi.
Huomenna olisi Lahdessa markkinapäivä, jospa pitkästä aikaa joutaisi siellä poikkeamaan, saapi nähdä saanko aikaiseksi.