Aamulla meinasi kiire iskeä kun kampaaja oli klo 10 ja sitä ennen kaikki aamuhommat koirien lenkityksineen jnejne. No ehdinpä kuitenkin kampaajalle, muutaman minuutin myöhässä mutta kuitenkin. Nyt on uudet hiukset ja tykkään todella, kerrankin oli sellainen kampaaja asialla joka tiesi puolesta sanasta mitä haluan.
Kampaajalta suunta Lahteen jossa kävin ruokakaupassa ja hakemassa koirille lihoja pakkaseen taas oikein isomman satsin. Olen tuota koirien ruokintaa tosiaan nyt pohtinut oikein pidemmän kaavan mukaan ja tulin siihen tulokseen että lisään tuon raa*an ruuan määrää ja nappuloiksi käyn hakemassa mahtavan hyväksi koettua Golden Eaglea.
Boschin nappulaa on tuolla vielä puoli saavillista jäljellä ja pikkuhiljaa siirrän nuo nyt GE:lle.
Meidän nuorisoa poikkesi tässä äsken ja heitin heille 15 kg Boschia auton kyytiin, heilläkin kun kaksi suht aktiivista koiraa huushollista löytyy. Ja vaikka nyt nappulan taas vaihdankin niin ei tarkoita sitä että tuo Bosch mitenkään sontaa olisi, ei vaan sovi kaikille meidän koirille ja kun nimenomaan haluan sellaisen nappulan joka käy meillä kaikille.

Pommikissa pääsi äsken taas livahtamaan pihalle eikä meinannut sisälle tulla millään. No sainhan tuon lopulta houkuteltua ja nyt nukkuu tuossa tyytyväisenä. Ulkokissahan tuosta on tarkoitus tulla mutta en sitä ole vielä paljon ulos päästänyt kun eläinlääkäri, joka muuten kasvattaa kissoja, oli sitä mieltä ettei kannata päästää ulos ennenkuin on kastroitu, ettei kuulemma totu kollikissan tavoille :D No tiedä häntä, kyllä tuo pihalle kuitenkin aina joskus livahtaa.....