Huldallakin alkoi viikonloppuna sitten viimeinkin juoksu, on sitä hartaasti odotettukin. Tässä mietin että miten sitä ensiviikolla ehtii töihin ollenkaan kun tytötkin pitää sitten lenkittää erikseen, tämä viikko voidaan luultavimmin vielä lenkkeillä yhdessä. Nyt jo Peikon ja muiden erikseen lenkitys vie oman aikansa saatikka sitten kun porukan jakaa kolmeen. No kai sitä viikon verran taas jaksaa ja ehtii.... Kuitenkin haluan että kaikki pääsee aamulla kunnon lenkille kun sitten joutuvat koko päivän täällä sisällä olemaan. Onneksi on sentään aamullakin jo ihan valoisaa vaikka sitten aikaisemmin lenkille jouduttaisiin lähtemäänkin.
Loppukuusta ajellaan sitten Huldan kanssa Järvenpäähän sulhasen luo ja toivotaan että saadaan hommat onnistumaan, koskaan kun ei voi tietää..

Helsingistä soiteltiin että Huldasta on tänään tullut kolmen pienen pentusen mummi, onnea heille sinne helsinkiin ja peukutuksia että kaikki menee hyvin jatkossakin.

Tänään oli taas minun ihan oma hemmottelupäivä, kävin huollattamassa kynnet ja niistä tulikin nyt ihan uudenlaiset. Tosin taidan itse kuitenkin tykätä enemmän valkoisista ranskalaisista. No nehän voi palauttaa ennalleen taas seuraavassa huollossa....Koskakohan sitä pääsisi kampaajalle, tukka on kun harakanpesä. On vaan niin vaikea saada muka tilatuksi kampaaja-aikaa, itse koirien saksilla aina otsatukkaa täällä lyhentelen, näillä mennään :)