Hrr, nyt on kylmä, tällä hetkellä pakkasta -26 ja koko päivän on mittarissa ollut reilusti päälle -20 astetta. Tuntuu pakkanen vielä kiristyvän ja aamulle on luvattu -27 mutta sitten on luvassa lauhtuvaa. Pariin päivään ei ole tytöt paljon pihalla olleet muutamia lyhyitä lenkkejä lukuunottamatta. Eihän nuo ihan heti muuten palellu, mutta tassut tuntuu olevan heti jäässä kun hieman ulkona ovat. No eipä nuo tunnu seinille hyppivän täällä sisälläkään, tyytyväisinä lämpimässä makoilevat. Itseäni ei ole lenkeillä palellut, mutta on kyllä ollutkin kunnolla vaatetta päällä, päinvastoin hiki päässä olen kotiin lenkiltä tullut. Ei vaan tuo pakkanen ole oikein hyväksi meikäläisen astmalle ja tuntuu ettei henki meinaa oikein tuolla pakkasessa kulkea. 

Tässä olen pikkuhiljaa laitellut kämppää siihen kuntoon, että on hyvä lähteä sairaalaan muutamaksi päiväksi. Viikonloppuna pitää käydä kaupassa ja hankkia pakastin täyteen syötäviä. Hakekoon isäntä sitten tarpeen mukaan maidot, leivät ym. päivittäin tarvittavat. Koirille ja kissalle on sapuskaa pidemmäksi aikaa, kissalle pitää vielä hiekkapussi käydä hakemassa. Ei ole kattikaan nenäänsä ulos pistänyt näillä keleillä, saa taas olla hiekkalaatikkoakin koko ajan siivoamassa. Kissalla tuntuu olevan vähän tekemisen puutetta täällä sisällä. Koirien ruuat tuli kahdessa isossa pahvilaatikossa Zooplussalta ja laatikot onkin nyt kissan käytössä. Tykkää laatikoiden kanssa pelata ja sieltä väijyä ohikulkijoita :)

Huomenna taas hammaslääkäriin. Oli varattu 15 minuutin aika kun tarkoitus oli vaan tehdä muotit tulevia purentakiskoja varten. No kuinka ollakkaan eilen aamupalaa syödessä kilahti lautaselle pala takahammasta. No tänään sitten aamusta soitto lääkäriin ja onneksi järjestyi tunnin aika huomiselle. Saa nyt muottien teko jäädä myöhemmälle, pakko saada tuo lohjennut hammas kuntoon. Alkaa päivät käydä vähiin ennen leikkausta.