Kaksi yötä jouluun on...tai aattoon siis. Ruuat on hankittuna mutta huomenna pitää vielä poiketa hakemaan maidot, leivät ja kalat. Huomenna on töitä vielä täysi päivä 8-16 ja lähdenkin kesken päivää ruokatunnin yhteydessä hoitamaan kauppa-asiat niin pääsee toistä suoraan kotiin siivoamaan. Huomisilta meneekin aikalailla täällä siivoillessa ja touhuillessa mutta eipä haittaa. Teen sen mitä jaksan ja muu saa olla.

Mukavaa pikkupakkasta pidellyt pari päivää ja koirat on pysyneet puhtaina ja saaneet olla ulkona pitkin iltaa. Huomenna kai alkaa taas lämpenemään ja räntää ja vettä saadaan niskaan. Olisi ollut mukavaa jos aattonakin olisi ollut kuivaa, olisi koirat saaneet olla pihalla kun täällä on porukkaa kämppä täysi. No täytyy niitä ruuan ajaksi laitella porttien taakse että saa vieraat sentään syödä rauhassa :)

Petenkoiratarviketta taas kehun, eilen tilasin tuotteet ja tänään hain postista, ei vaikuttanut edes joulukiireet heidän toimitusaikoihinsa. Hyvää ja nopeaa palvelua !  Tilasin Peikolle Clucosamin-jauhetta ja Veetille Serene-UM tabletteja, meinaan koittaa onko niistä apua tuohon paukkupelkoon uutenavuotena. Tosin kyllä tuo pelko on helpottanut siitä mitä se on ollut . Sisällä ei ole oikeastaan mitään ongelmaa mutta ulos ei halua mennä millään ja kyllähän se on pissalle saatava uutenavuotenakin. Tosin lenkitän nuo aina hyvissä ajoin ennen klo 18 ja vasta sitten myöhään yöllä, mutta kyllähän noita paukkuja paukuttelevat paljon muulloinkin kuin sallittuna aikana :(