Meillä on kova ukonilma päällä, en muista lokakuussa ennen ukonilmaan törmänneeni. Kovasti salamoi ja jyrisee, vettä tulee taivaan täydeltä. On kohta tunnin verran pyörinyt tässä ympärillä, välillä kauempana ja välillä ihan päällä. Isäntä soitti kylän toiselta laidalta että sieltä oli sähköt katkenneet ja saattaa olla että kohta menee sähköt täältäkin. Sytyttelin kynttilöitä sisään ja ulos jos kohta ollaan säkkipimeässä ilman sähköjä :) Onneksi on puusauna mikä kohta lämpiää kunhan uskaltaa tuonne rankkasateeseen hakemaan liiteristä puita.

Pihalla ehdin alkuillasta olla hetken ja sain muutaman kukkapenkin laitettua talvikuntoon. Viikonloppuna pitäisi saada haravoitua, lehdet alkaa olla maassa pikkuhiljaa. Nurmikolla olevat lehdet meinattiin silputa ruohonleikkurilla ja jättää niille sijoilleen. Hiekkapiha täytyy puhaltaa lehtipuhaltimella, jos sellainen saadaan jostain lainaksi :) Haravoitavaa ei onneksi jää kamalan paljon noiden jälkeen .

Hammassärky on poissa ! Ilmeisesti johtui purennasta ja hampaiden eilinen hionta auttoi, toivottavasti pysyykin poissa !