No niin, nyt sitten päätettiin isännän kanssa että otetaan tuo naapurissa majaillut kissa tänne meille jos se sille kissalle vaan suinkin sopii. Naapurin talo myyty, naapurin isäntä haudattu tänään ja emäntä tietysti muuttaa pois :(  Ei jaksa yksin jäädä taloa ja isoa pihaa hoitamaan. Hyviä naapureita olivat kaikki nämä vuodet, toivottavasti saadaan yhtä hyvät tilalle.....
Naapuri lupasi soittaa illalla jos kissa sinne menee taas ruokailemaan ja yritetään saada se tänne meille syömään. Väkisin ei sitä tänne sisälle nyt oteta, kunhan vaan saataisiin se tänne meille aina syömään, siitä se sitten lähtee.....Aika näyttää miten tässä hullussa projektissa taas käy....
Kissoistahan me tykätään ja aikoinaan ennen lasten syntymää meillä kaksi kissaa olikin. Sitten Jessen synnyttyä hän olikin allerginen ja kissoista oli pakko luopua. Nyt ollaan aikuisia kaikki ja lääkkeet kun on keksitty joka vaivaan niin eiköhän tässä selvitä. Katsotaan nyt suostuuko tuo katti edes tänne tulemaan.

Tänään on ollut aivan mahtavan kaunis päivä taas ja piha on saatu laitettua talvikuntoon. Pari pientä hommaa vielä tehtävänä. Koirat on olleet ulkona koko päivän enkä ole saanut tyttöjä edes pestyä vaikka se homma olisi ollut tänään listalla. No pestään joku toinen päivä.
Aamulenkillä oikein havahduin miten lehdet on jo osasta puita pois. viimeviikon aikana isot lepät ja haavat ihan kaljuuntuneet tuolla lenkkipolun varrella. pari kuvaa kännyllä napsaisin.Meidän koti on tuolla kuvan keskellä olevien keltaisten puiden juurella.