Tämän vuoden viimeiset tunnit meneillään, pauketta ja jytinää kuuluu jo aikalailla. Töistä tulin suoraan pikapikaa kotiin ja samantien koirien kanssa lenkille. Nyt on lenkit tehty, koirat ruokittu ja loppuilta ollaankin ihan vaan täällä kotona ja sisällä. Jossain vaiheessa nuo pikapissalla vielä käytän ja sitten saavat odottaa pitkälle aamuyön puoleen ennen seuaavaa ulkoilua. Veeti pelkää, muut ei....

Paljon on mahtunut tähän vuoteen, on itkettu ja on naurettu.
Mieleen painuvimmat asiat tältä vuodelta ovat Peikon saatteleminen sateenkaarisillalle huhtikuun alussa 12 v 9 kk iässä, elämäni Collie, enkeli jo eläissään. Rakkaita ovat nämä kaikki mutta kyllä Peikolla vaan on se erityinen paikka sydämessä, aina.
Heti Peikon menettämisen jatkoksi toi Riine vastaavasti iloa muuten niin surun täyteisiin päiviin. Riine nappasi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään lappeenrannassa, 12 kk:n ikäisenä  ison potin, ollen ROP ja RYP 4. Ilon kyyneleitä oli vuorossa sillä kertaa.
Touko/kesäkuun vaihteessa näki Intiaani-pentue päivänvalon, seitsemän ihanaa palleroa joista yksi oli hennosti elämän langassa kiinni taistellen kuitenkin itsensä elävien kirjoihin. Pentujen ollessa pariviikkoisia äitikoira Hulda sarastui suolistotulehdukseen, haimatulehdukseen ja maitorauhastulehdukseen. Paino putosi 22 kg:tä kilosta 16,5 kiloon ja koira meinasi kuolla käsiin. Onneksi tuosta kaikesta selvittiin,  pennut kasvaa maailmalla ja voivat hyvin. Kuten myös Hulda, voi oikein paksusti.
Paljon muutakin on tapahtunut mutta nuo ehkä mieliinpainuvimmat tapahtumat.

Haluan kiittää kaikkia ystäviäni, tuttujani ja näyttelykavereitani mukavasta vuodesta ja juttuseurasta milloin missäkin. Paljon uusia tuttavuuksia on tullut tänäkin vuonna ja ihan koirien ansiosta. Kuinka tylsää elämä olisikaan ilman koiria :)

Hyvää ja Onnellista vuotta 2013 !!