Aamulla koirat herätteli taas jo ennen seitsemää, vein ne tarhaan ja yritin vielä jatkaa unia mutta enpä enää saanut nukuttua. Eipä muuta kun lenkille ja touhuilemaan kotihommia. Ja onhan noita taas koko päivä touhuttu, kohta saunanlämmitykseen  ja ajoissa nukkumaan.
Riinen pesin aamupäivällä ja hyvin kyllä irtosi karvaa. Pihalla sitä puhaltelin ja pihamaa oli kyllä aika karsean näköinen, valkoisia karvatuppoja joka puolella. Pyllyn päällä on karva vielä kiinni mutta pesen sen ensiviikonloppuna uudelleen niin eiköhän sitten ala olemaan kaikki pohjavillat pois.

Tänään on ollut mahtava pyykinkuivatuskeli ja vaihdoinkin petivaatteet. Ne on kohta jo kuivaneet ja haettavissa sisään. Parhaillaankin pyörii koneellinen koirien pyyhkeitä ja peittoja, ne jätänkin narulle yöksi kun ei ole kai sadettakaan tännepäin luvattu.

Kasvissoseet oli koirilta loppu ja poikkesin päivällä sen verran kaupassa että sain soseasinekset ostettua. Nyt on sosetta pakkasessa taas muutamaksi päiväksi. Yrjölän puuroa väsäsin myös ja tällä kertaa raastoin sekaan muutaman porkkanan. Olen noille välillä kaupasta ostanut kallista porkkanalaatikkoa ja nyt ajattelin että eiköhän saman asian aja yrjölänpuuro porkkanalla höystettynä.

Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa käytiin vielä koirien kanssa pihalla. Arttu löysi siilin ja kyllä oli meteli taas aikamoinen. Kukaan noista koirista ei siiliin uskalla koskea mutta ympärillä pyörivät ja haukkuvat. Siili ressukka piti kovaa puhinaa kun yritti häätää haukkujat pois.