Selkä huutaa apua ! On nimittäin tämä ilta kannettu isännän kanssa taas talven polttopuita liiterin seinustalle ja osa heitelty isoihin puukehikoihin kuivumaan. Seitsemän mottia ainakin on kuulemma tuo määrä, kun sitä isännältä tiedustelin. En tiedä onko paljon vai vähän mutta tajuttoman iso kasa niitä klapeja pihassa kuitenkin on vieläkin, harjoitukset siis jatkuu huomenna. Ja selkä kun on valmiiksi kipeä niin siivosin ja luuttusin sitten samaan syssyyn huushollinkin, vaikka ei siivottava lopu kun on taas niin märkää ulkona.

Riinen kanssa jouduttiin sitten kuitenkin eilen menemään lääkäriin, tiukassa olleiden alakulmureiden takia. Lääkäri oli sitä mieltä että kyllä ne aiheellista oli poistaa kun tuskin olisivat ihan helpolla ilman apua lähteneet. Sanoi ottavansa jonkin poskihampaankin samalla mutta en ole Riinen suuhun nyt kamalasti katsellut joten en edes tiedä montako hammasta siellä suuvärkissä on tallella. Eilinen ilta Riinellä meni tokkurassa ja nukkumaan käydessä oli vähän levoton mutta aamulla oli jo ihan reipas oma itsensä. Nappulat olen nyt turvottanut ja turvotan edelleenkin vielä muutaman päivän, ettei tikit ainakaan ihan heti aukea. Kipulääkettä en ole joutunut sille vielä antamaan mutta luulen että eilisillan kipupiikin vaikutus on nyt pois ja illalla joudun lääkettä antamaan, katsotaan nyt miltä Riine vaikuttaa.

Täällä alkaa nyt vasta olemaan hyvässä kukassa keväällä istuttamat Mustanmerenruusu, Karjalanneito ja  Riippapelargoni. Ensi keväänä täytyy laittaa aikaisemmin kasvamaan ettei jää näin syksyyn paras kukinta-aika.