Sataa,sataa, sataa ja sataa....VETTÄ ! Kyllä meinaa vetää mielen matalaksi nuo ainaiset sateet, huokaus. No siitä huolimatta kävin kavereiden kanssa tässä iltasella Orimattilan kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Ja kauniitahan ne joululaulut on varsinkin kun saa laulaa niitä kauniissa, vanhassa kirkossa. www.orimattilanseurakunta.fi/ personal.inet.fi/koti/sir.vili/Kirkkokuvia6.htm 

Huomenna töihin, loma loppu. No kyllä se taas siitä lähtee, pelottaa vaan se kiire mikä tulee olemaan kun osa vakihommistani on tarkoituksella jätetty odottamaan töihinpaluutani. Sininen postin muovilaatikko on kuulemma täytenä odottamassa minua.

Koirilla on tylsää kun sataa eivätkä saa olla ulkona, eivätkä kyllä sinne edes halua kun vettä sataa taivaan täydeltä. Muutamaan otteeseen ollaan taas käyty pikapissalla . Aamulla käytiin pellolla tututtuun tapaan mutta nyt alkaa sekin olemaan jo niin märkä ja savinen että en kohta enää tiedä mihin noita vien. Huomenna aamulla kai teen ensin Peikon kanssa pienen hipsuttelulenkin ja vasta sitten lähden pidemmälle lenkille muun lauman kanssa. Vaatii taas totuttelua tuo arkeen palaaminen ja Peikkokaan ei enää ole siinä kunnossa että sitä voisin muiden mukana pitkälle lenkille ottaa. Tai sitten pitää varata paljon lisää aikaa aamulenkkiin, katsotaan nyt mitä aamu tuo tullessaan.

Meille on nyt näillä näkymin tulossa aattona, meidän kahden lisäksi  7-9  henkeä syömään,  joten ihan mukava jouluaatto tulee olemaan, kunhan vaan osaisin ottaa rauhallisesti enkä stressaisi turhia. Kukaan tuskin huomaa jos meillä on joku nurkka vinossa tai siivoamatta. Ensiviikolla tuskin enää kamalasti jaksan joulusiivoja tehdä kun päivät menee kaaoksen keskellä töissä.

Tässä taas hieman joulutunnelmaa :)

Ai niin, meinasin unohtaa. Riine karkasi tänään taas naapuriin ja ajattelin että en sitä kyllä sieltä lähde jahtaamaan. Hain auton avaimet ja laitoin auton käyntiin, samalla Veeti nosti äläkän tarhassa ( huutaa aina jos autoja tai mopoja kulkee pihassa ) Eikä mennyt sekuntiakaan kun Riine oli omassa pihassa :)