Piha jo ehtikin melkein kuivaa ennen viimeöistä ja aamupäiväistä lumisadetta, nyt on valkea maa. Ihan hyvä niin, on taas puhdasta hetken aikaa. Pientä pakkasta on luvannut tulevaksi ja sitä tässä odotellaan. Tämä päivä onkin mennyt pyykkiä pestessä. Riine oksensi yöllä sänkyyn ja menikin sitten petivaatteet pesuun. Vielä olisi päiväpeitto ja yksi matto pesua vailla, mutta täytyy odotella huomiseen kun en saa niitä enää mahtumaan mihinkään kuivumaan.

Huomenna ohjelmassa lähtö Klaukkalaan Collie ABC päivään. Kaveri lupasi noukkia minut aamulla kyytiin, varmasti kiva ja mielenkiintoinen päivä tulossa. Paljon on kuulemma collieihmisiä tulossa paikalle.

Riinen juoksuja odottelen ja kyllähän ne tulossa on kun on alkanut merkkailemaan ulkona, tosin muutaman päivän saisi vielä odotella.  Enkä kyllä tiedä onko Riine ollut asialla kun on taas sisälläkin peti pissattu, vasta ehdin viikko sitten pestä kaikki pedit ja nyt sama homma edessa. Tämä peti oli vielä oikein kaupasta ostettu iso peti ja niin hankalaa aina sen peseminen. Päätinkin että pysyttelen vaan tästä lähtien omatekemissä pedeissä. Eli siis täkki taiteltuna neljään osaan ja laitettuna vauvojen pussilakanan sisään. Kaikista helpon pestä, tosin jos koira on kova petaamaan niin ajanmyötä tietty pussilakana haurastuu ja menee rikki.

Isännän kävin viemässä Lahteen Pelicansin peliin ja samalla reissulla poikkesin Plantagenissa ostamassa taas kerran uuden orkidean. Kolme orkideaa olen onnistunut tappamaan ja ne menikin tänään roskiin. Neljä elossa olevaa tuolla vielä olisi, saa nähdä saanko niitä koskaan uudelleen kukkimaan.

DSC01894-normal.jpg