Riinellä alkoikin sitten juoksu ja nyt on sitten kova miettiminen astutanko sen vai en. Jotenkin ajattelin että sekin juoksi tuossa ennen vuodenvaihdetta, kun Mantalla ja Lunallakin oli juoksu. En sitä sitten sen ihmeemmin tutkinut kun ei ollut tarkoitus sitä vielä silloin astuttaa. Ei kai tuolla sitten juoksua ollut koska sen nyt aloitti, tai eilen sillä juoksun huomasin eikä aloituspäivästä tietenkään tarkkaa varmuutta. Nyt olisi kyllä ihanteellinen aika astuttaa, pennut syntyisi kivaan aikaan ja todennäköisesti oma selkänikin olisi kunnossa jo siinä vaiheessa kun pennut syntyisi. Täytyy nyt tarkkailla miten tuo sen juoksu tuosta kehittyy, osaako sitä oikeaan aikaan astuttaa. Kun en autoa saa vielä ajaa, niin en sitä voi tässä nyt alkaa progeenkaan kuljettaa. Toivottavasti saan jotenkin kyydin järjestymään, jos päätän lähteä Porvooseen ajelemaan. No eiköhän nämäkin asiat tässä järjesty.

Isäntä haki tänään postista tilaamani paketin. Jollei nyt ala tytöillä turkit hulmuta, niin ei kai sitten koskaan. Taas erehdyin tilaamaan turkinkasvatus lisäaineita, kaikki muut tuotteet taitaa olla meillä jo vuosien varrella kokeiltukin :) Enkä ole kyllä huomannut sen kummempaa vaikutusta millään aiemmin käytetyillä olleen, mutta pitäähän näitä aina vaan ostaa ja kokeilla. Muutama kaveri on näitä tuotteita kyllä kovasti kehuneet joten kokeillaan nyt.

12654256_10153892419377418_3840877349823

Ulkona on taas niin masentava ilma, vettä sataa taivaan täydeltä, harmaata ja synkkää. Koiratarhasta vielä osa peilijäässä ja olenkin nyt varovasti tuolla pihalla koiria yrittänyt pissattaa. Tuntuu että paikallaan seistä jököttävät tuolla tarhassa, kun eivät liukastelematta pääse oikein mihinkään. Sadetta luvattu loppuviikoksikin, tosin viikonlopulle kai hieman viilenevää ja lunta tuon ainaisen veden sijasta. En ihan heti muista tällaista talvea, yleensä sentään tammi-helmikuu ollut kunnon talvea, nyt ei talvesta tietoakaan. Tammikuun muutamaa pakkaspäivää lukuunottamatta melkolailla plussanpuolella ollaan menty.