Tänään olen selkäkivusta huolimatta ollut ahkera :) Aamusta kävin apteekista hakemassa lisää kipulääkkeitä ja lisäksi allergialääkkeet. Sitten postiin hakemaan koirien nivelravinnetta ja olisinpa mennyt Mustiin ja Mirriinkin mutta kappas, olinkin liian aikaisin liikkeellä eikä ovet olleet vielä auenneet. Ei meinaa unta näiden laiskottelupäivien jälkeen enää riittää ja kahtena aamuna olenkin ollut hereillä jo ennen kuutta. Kaupparessukin tuli siis tehtyä jo aamulla ennen yhdeksää.

Ruokakaupassa poikkesin hakemassa kuivakakkutarpeita ja kotiin tultuani alkoikin sitten pienimuotoiset kakkutalkoot. Huomenna on meidän suvun pienen vauvan ristiäiset ja lupasin sinne leipoa kuivan kakun. No leivoin sitten varuiksi kaksi, jos toinen vaikka epäonnistuu. Hyvin nuo näytti onnistuvan ja huomiselle onkin sitten muiden tarjoamisten lisäksi piimäkakku ja tiikerikakku. Jostain ihmeen syystä en ole saanut aiemmin mitään muita kuin piimäkakun onnistumaan ja sitä sitten onkin leivottu aina jos on kakkua oltu vailla. Nyt koitin piruuttani tuota tiikerikakkua ja onnistuihan se. Siltä en sitten tiedä miltä ne maistuu, kypsiä ovat kuitenkin.

Kakkuja...

001.jpg

...ja kukkia.

002.jpg

Huomenna aamupäiväksi Iittiin koiranäyttelyyn kannustamaan kahta kasvattia.  Harmittaa kun en ristiäisten takia Mantaa ilmoittanut. Hyvin oltaisi sieltä kotiin ennen ristiäisiä ehditty, Collieita vaan 15 kpl.  No nyt ajelen sitten ilman koiraa sinne kuitenkin :)