Eilen olin aamulla matkalla kuntosalille kun puhelin soi, zooplussan pakettia tuova poika soitteli. Hän oli isolla autollaan menossa meille ja kun piha näytti niin autiolta, päätti soittaa olenko kotona. No en ollut, mutta suostui sitten kantamaan paketin talon seinustalle sateensuojaan, ei nimittäin uskaltanut isolla autolla tänne pihaan saakka ajaa. Viikko tuossa paketin tulossa kesti. Ei ihan tarvinnut kaupasta koirille hakea hätävararuokaa, juuri ja juuri riitti vanhat.

Eilen tuli myös kirje Päijät-Hämeen Keskussairaalasta, keuhkokuvat, labrat, sydänfilmit ym. 5.1.16 ja leikkausaika 12.1.16. Paniikki iski välittömästi, nimittäin kun ensimmäinen hampaan juurihoitoaika oli varattuna vasta 28.12.15, no minäpä sitten soitin hammaslääkäriin ja ensimmäinen aika järjestyikin sitten hetimiten tälle päivälle. Lääkäri on aika nuori kaveri, oikein kiva, mutta vähän epävarman oloinen. Hän oli vähän sitä mieltä että kannattaako juurihoitoa edes tehdä ja soittikin sitten kolleegalleen joka taas olis sitä mieltä että kannattaa. No tuumasta toimeen ja juurihoito aloitettiin, kyllähän tuo poika siinä vähän tuskastui kun sanoi että hampaan juurikanavat on ihan kalkkeutuneet umpeen. Juurihoito saatiin kuitenkin tehtyä, mutta nyt vielä kuitenkin mietitään kannattaako sitä jatkaa vai tempaistaanko hammas kuitenkin pois. Lääkärin piti vielä tänään iltapäivästä minulle soittaa, mutta eipä ole mitään kuulunut. Toivottavasti saan soiton huomenna, koska nyt on sitten auki mitä tässä tapahtuu...Minua ei mikään niin ärsytä kuin keskeneräiset asia ja epätietoisuus, argh.

Todella pitkästä aikaa on tänään ollut aurinkoinen ja kuiva päivä. Koirat onkin taas saaneet olla ulkona melkein koko päivän. Sain tuossa taas yhden pipon valmiiksi ja yhdet villasukat on taas tekeillä. Pyykkiäkin tuossa kutomisen ohella sain koneellisen pestyä. Nyt väsyttää ihan vietävästi ja odotankin vaan että kello tulee kahdeksan ja pääsen iltalenkille. Sitten voikin taas painua pehkuihin :)

Lauantaina oli tosiaan näyttelypäivä ja sunnuntai meni siivotessa ja luututessa, sekä hoitaessa isännän 50-v kahvitukset sukulaisille. Ajattelin että olisin ollut ihan mielettömän kipeä tuon kaksipäiväisen rumban jälkeen, mutta eilen aamulla olo olikin aika hyvä. Kuntosalillakin sain taas ihan kivasti aikaiseksi. On niitä näköjään välillä vähän parempiakin päiviä :)