Eilinen päivä meni kuumeessa ja vatsataudissa. Nyt on jo ihan hyvä olo, mutta voimat on aivan pois ja jo tässä koneella istuminenkin saa hien pintaan. Tänään on siis totaalinen lepopäivä, harmi kun ei ole mitään hyvää luettavaa...

Huldalta lähtee aina vaan karvaa vaikka olen sen pessytkin jo moneen kertaan. En tiedä pitäisikö sille jotakin lisäravinnetta alkaa syöttämään. Ruokintapuolenkin pitäisi kyllä olla kunnossa, en tiedä missä vika...En taida sitä edelleenkään koskaan saada kunnon turkkiin näyttelyitä ajatellen. Elättelin toivetta, että steriloinnin jälkeen tekisi hienon ja pitkän turkin, vaan taitaa pudottaa tuon vähäisenkin. Aamulla 12 tunnin unien jälkeen olo oli ihan pirteä ja ajattelin että pesen Huldan taas vaihteeksi kun on kaunis ilmakin. Enpä kyllä jaksa kun kaikki tekeminen on nyt niin rankkaa :)

Ihana ilma on ulkona ja äsken hissukseen tuolla pihalla kameran kanssa palloilin. Kasvihuone on räjähtäneen näköinen ja kasvit alkaa olla tiensä päässä. Tomaatteja tulee edelleenkin paljon, joten olkoon ne raaskut paikoillaan niin kauan kunnes pakkaset yllättää.

DSC01576-normal.jpg

Pensashanhikki on aina alkukesästä kamala ruskea raasku ja näyttää ihan kuolleelta, vaan loppukesää kohti innostuu kukkimaan.

P9050006-normal.jpg

Pelloilla on kynnöt meneillään ja lokit on vallanneet "meidänkin" pellot :)

P9050011-normal.jpg