Pitäkää nyt koiranne kytkettyinä etteivät pelästy ja säntää karkuun ! Vaikka se oma sesse ei olisi koskaan paukkuja pelännytkään niin kerta se on ensimmäinenkin. Aikoinaan meidän jo edesmennyt Veeti pelästyi uutena vuotena pamausta ja siitä alkoi koko loppuelämän kestävä ja iän myötä paheneva paukkukammo. Loppuaikoina pelkäsi jo pelkkää sähkökatkosta, kun yhdisti sen ukonilmaan ja jyrinään. Kova sadekin sai koiran pelkäämään, ei kiva. 

Jouduin stten kuitenkin tilaamaan Zooplussalta koirille Acanaa kun tuolla aiemmin mainitussa Black Bull liikkeessä olikin jotakin uudistunutta versiota ja hinta yli 70 eur / 13 kg. Zooplussalta saa ainakin toistaiseksi vielä sitä perus Acanan Adultia 2 säkkiä alle 100 eur. Hulda mummolle tilasin Acanan senioria.

Muutama päivä on ollut aika matalalentoa, on ollut hammaslääkäriä, työterveyslääkäriä, kampaaja ym. Kaikki hommat on saatava hoidettua ennen sairaalaan menoa. Ensiviikolla sairaalassa labrat, keuhkokuvat, sydänfilmit ym. lisäksi vielä yksi hammaslääkärireissu. Aikalailla alkaa hirvittämään tuo selkäleikkaus, mitä lähemmäs tuo leikkauspäivä tulee.

Koirat sain tänään trimmattua ja mietin josko niitä saisi illalla pestyä. Ilta on kuitenkin oltava täällä sisällä ,Alkuillasta tuossa 16-17 aikoihin teen niiden kanssa kunnon lenkin, jaksavat sitten odotella seuraavaa ulospäästyä joskus aamuyön puolella.

Sen verran on ollut loikoiluaikaa että yhden kaulaliinan olen saanut tehtyä ja toinen on valmistumassa parhaillaan.

004%20%282%29.jpg

Eipä tässä sitten muuta kuin Hyvää Uutta Vuotta kaikille !

2zxDa-2N3OL-1.jpg