Siis vautsi vau mikä shampoo !  Riine on aivan mahtavassa turkissa tuon äskeisen pesun jälkeen :) Onpa huima ero shampoolla ja shampoolla, vaikka huippuhyviä aineita on käytetty tähänkin saakka. Olisi vaan pitänyt jättää pesu aamuun niin olisi vielä kehässäkin kaunis koira :) Näyttelykamat on valmiina aamua varten ja kun tässä latailen kahvinkeittimen ja laitan vaatteet valmiiksi niin sitten voikin käydä nukkumaan. Herätys on 06.00 ja sitten vaan reippaina liikkeelle.

Isäntä haki postista 25 kg Belcandoa ja kohtapuoliin alan koiria siihen siirtämään kunhan nuo nykyiset sapuskat alkaa lähenemään loppuaan. Toivottavasti noille uusi ruoka maistuu tai sitten en tiedä mihin saan 25 kg koiranruokaa tungettua. No onneksi pojalla on kaksi koiraa jolle voi sitten tarjota jos ei noille omille kelpaa.

Kukahan tulisi meille siivoamaan, jotenkin on jäänyt tämä kodinhoito taas hieman huonoon jamaan. No onneksi nuo roskat ja paskaiset lattiat ei karkaa mihinkään. Huoletta voin siis olla ja tarttua toimeen sitten joskus :)