Lunta sataa kolmatta  päivää putkeen ja huh mikä homma saada tuo piha kolattua painavasta suojalumesta. Traktorihan meillä talvisin tekee suurimman työn, mutta nyt on kesän jäljiltä vielä "pentutarha" pihassa eikä traktori pääse koko pihaa auraamaan. No ei auta kun kolata, tosin minä pääsin tänäänkin helpolla kun isäntä oli jo töistä tullessaan hoitanut hommat. Minulle jäi talon päädyssä olevien rappusten lapiointi ja voi luoja mikä homma oli niissäkin. Riittäisi kyllä jo tuo lumi, mutta en valita. Mieluummin kuivailen puhtaita joskin märkiä koiria ja lattioita, hiekan ja kuran sijaan. Kyllä se kevät ja kesä sieltä taas tulee jossain vaiheessa, nautitaan nyt näistä keleistä mitä on. Mieluummin suojaa kuin kovaa pakkasta, onhan sitäkin varmaan vielä luvassa...

Kaveri oli laittanut fb:iin kuvan kesältä 2011. Ollaan Riinen kanssa Tarjalla heitä moikkaamassa. Kuvan ottanut Tarja Maison.

Tarjan Ilona, pikku-Riine ja ISO-Sari :)

Ilona.jpg

Manta ja Luna  ärisivät ja kähnäsivät keskenään tuossa selän takana sängyllä ( ihan sulassa sovussa siis ), vaan kun otin kameran esiin niin molemmat siinä niin skarppina. Piti ottaa heistä irvistelykuva, vaan tässäpä tulos :)

003%20%282%29.jpg