Täällä taas pitkästä aikaa. Puolitoista kuukautta siinä vierähtikin kun en päässyt tänne kirjautumaan, nyt on uudet salasanat ja toivottavasti jatkossa toimii.

Paljon on tapahtunut,enkä muista mitä kaikkea olisi kerrottavana.  Jossain vaiheessa geenitestasin Riinen ja Lunan, Riine DM sekä MDR kantaja, Luna kaikilta osin terve. Kun vaan vielä tulevaisuudessa saataisiin sille terveet lonkat ja kyynärät niin olisi aivan mahtavaa. No vielä on odotettava muutama kuukausi että kuviin pääsee. Luna ilmoitettu yhteen pentunäyttelyyn maaliskuussa, jatkoa katsellaan sitten myöhemmin. Riinen juoksua odotellaan josko saataisiin kevätpentuja aikaiseksi.

Itse olen sairastellut joulusta saakka kovaa yskää ja mykoplasmahan tässä sitten lopulta paljastui. Siihen on nyt pitkä antibiooottikuuri menossa ja yskä onkin hieman helpottanut. Kamala väsymys vaan vaivaa, mutta jospa sekin tässä kevään tullen helpottaisi. Sairaslomalla olen ollut pitkin tammikuuta ja täksi päiväksi otinkin töistä vapaata että saisin taas hieman huilattua. Hieman pidempi viikonloppu siis tiedossa. Tosin tämä aamupäivä mennyt koiria trimmatessa ja siivotessa vaikka ajattelin että otan ihan lepäillen tämän päivän. No pakkohan nuo koiratkin on hoitaa kun ovat monta viikkoa olleet huonolla hoidolla. Pikkuhiljaa pitäisi niitä alkaa pesemään. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Lunan kanssa Lahteen Match Showhun. Kertaakaan ei sillä ole ollut näyttelyhihnaa kaulassa eikä olla siis harjoiteltu mitään näyttelyjuttuja, no tuonne mätsäriin on hyvä mennä harjoittelemaan. Ja eikös sitä sanota että lahjattomat harjoittelee :D

DSC01042-normal.jpg