Ihana sää on ollut tänään, sateisten päivien jälkeen vihdoin aurinko ja puhtaat koirat :)

Olenpa nyt tyytyväinen kun eilen tuli siivottua niin saa nyt aloittaa viikonlopun ihan vaan olemalla, tekemättä mitään ihmeellistä. Kynttilöitä tuossa jo sytyttelin tänne sisälle ja myöhemmin menen laittamaan ulos lyhtyihin tulet. Yöllä kun käydään koirien kanssa ulkona niin on ihanaa kun omenapuussa ja kirsikkapuussa on lyhdyissä kynttilät palamassa.

Huomenna ajattelin mennä ostamaan pari pallokrysanteemia tuohon pihalle. Osa kesäkukista on vielä ihan hyviä mutta jos hallaöitä tulee niin sitten ne kyllä kuolee. Ajattelin myös kokeilla koristekaalia ja jotain pientä havua tuohon yhteen ruukkuun ovenpieleen. Katsotaan mitä Plantagenissa on tarjolla, on nimittäin sinne lahjakortti eikä sitä voi käyttämättäkään jättää :) Amppelit on jo karsean näköiset ja ne heivaan kompostiin, tilalle kynttilälyhdyt.

Finnmarilla meinaan poiketa myös täydentämässä kynttilävarastoa. Tuikkuja kaapissa onkin nyt  ihan reilusti mutta lyhtykynttilöitä ja kilokynttilöitä ostan taas kassilllisen, että näet alkuun pääsee :)

Hyvää Viikonloppua !