Koko tämä päivä on mennyt touhuillessa ja sen kyllä taas selässä huomaa. Kaikki koirat sain trimmattua ja harjattua, joten niiden suhteen kaikki ok. Nyt vielä pitäisi tämä huusholli saada kunnolla siivottua ennen tiistaita. Tänään otin käsittelyyn wc:n korkean kaapin. Kaksi muovikassillista roskiin meneviä purkkeja ja purtiloita. Lisäksi löytyi pienen pussillisen verran Apteekkiin meneviä, vanhaksi menneitä lääkkeitä. Nyt on kaapissa tilaa, sekä lattialla uusi pirteä aniliinin punainen matto ja koukuissa uudet värikkäät kasvopyyhkeet. 

Tänään on taas vaihteeksi ollut ihan kiva ulkoilukeli ja koiratkin on saaneet olla reilusti pihalla. Tänään on mittarilukemat huidelleet siinä -14 molemmin puolin, eilen aamulla hieman toiset lukemat -27,7. Jännitin eilen näinkö auto lähtee käyntiin, turhaan jännitin hyvinhän tuo käyntiin hörähti. Nyt on hammaskin taas kunnossa, toivottavasti ei nyt enää hampaiden suhteen mitään katastrofia tapahdu.

Olen tässä muutamana päivänä saanut aikaiseksi parit villasukat ja pari kaulaliinaa. Nyt en meinaa kutimia käsiini ottaa vähään aikaan. Muutama kirja pitäisi jostain kirpparilta käydä ostamassa, luulen että tulevina viikkoina tulee jokunen kirja luettua. Kirjastosta en viitsi nyt hakea kun niitä pitäisi sitten olla aikanaan palauttamassa, eikä meikäläisen tulevista viikoista voi tietää. Ihan hetkeen en saa auton ratin taaksekkaan istahtaa. Nythän taitaa kyllä olla kirjakaupoissakin alennusmyynnit joista voisi jotain edullista lukemista löytyäkkin, tosin kirpparilta löytyy vieläkin edullisemmin.

Tälle päivälle alkaa olla paukut loppu. Koirat pitää vielä lenkittää, muuten otankin sitten ihan lunkisti. Jaksaa taas huomenna touhuta :)