Tänään on ollut sitten todella pitkä päivä. Aamupäivästä käytiin taas isännän kanssa kaupoilla ja loppupäivä ollaankin sitten koitettu saada kulumaan jollain ilveellä. Elokuvia katseltu ja kirjaa luettu.....tylsää :) Netissä olen surffaillut etsimässä vinkkejä joulukukista ja jouluasetelmista, jotain tekisi kovasti mieli kyhätä, vaikka sitten ihan vasemmalla kädellä. Harmi kun on vaan liian aikaista vielä alkaa joulukukista mitään väsäämään.

Alkuillasta isäntä lähti kavereineen heittämään tikkaa tuonne yhteen naapuriin ja jo heti lähdettyään soitti että ota koirat sisään, iso komea Ilves oli jolkotellut tienlaidassa tuossa ihan meidän lähellä, vajaa 100 metriä meidän pihasta. No nyt sitten saa olla sydän syrjällään noiden koirien takia, tosin äsken ne laitoin kyllä tarhaan ja luotan siihen että nostavat kyllä metelin jos alkaa Ilves tunkemaan pihapiiriin.

Veetistä ei ole kuulunut mitään joten se on kai hyvä merkki :) Eilen käytiin nuorisolla kahvilla ja vietiin Veetille peti samalla reissulla. Sadepuku ja harja pitää sinne vielä toimittaa joku päivä. Tai sitten tulevat käymään, sanoinkin nuorille että Veetiä on käytävä täällä meillä aina välillä juoksuttamassa kun muutenhan tuo joutuu nyt ihan vaan remmilenkkejä kulkemaan. Ihan on ikävä sitä ADHD:tä, nyt on niin kumman rauhallista :)

Tässä tietoa Ilveksestä:

fi.wikipedia.org/wiki/Ilves