Koko viikon on satanut vettä, joka päivä, aamusta iltaan. Koirien sadeloimet ei ole paljon ehtineet kuivahtaa ja kovassa käytössä ovat olleet. Tänään ensimmäinen aurinkoinen poutasää sitten viime viikonlopun. Alkuviikosta sain pari koiraa trimmattua ja harjattua, mutta toiset pari koskemattomina ja samaa toimenpidettä vailla. Lisäksi nuo kolme turkkinsa pudottajaa pitäisi saada pestyäkin. Selkä on vaan ollut muutaman päivän normaalia kipeämpi, lisäksi polvet ja lonkat kuin tulessa. Liekö sitten nuo märät ja sateiset ilmat syynä noihin kipuihin. No nyt paistaa aurinko, katsotaan alkaako kivut helpottamaan. 

Mantan ilmoitin tuossa muutamaan näyttelyyn ja vielä olisi pari mietinnässä. Kunnon turkkia sillä ei vielä ole edellisten juoksujen jäljilta ja kuinka ollakkaan nyt sillä oli taas juoksu. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin 4 kk:n päästä lähtee taas turkki, eihän tuo onneton ole koskaan turkissaan. Hankalaa noiden narttujen kanssa tuo näyttelyissä käynti :)

Pikku-Aatos täyttää huomenna 11 viikkoa, pari kyselyä on taas ollut, mutta niin kovin kaukana asuvat, että tuskin viitsivät lähteä täältä saakka pentua hakemaan. Aatos on kyllä niin ihana, että pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, etten kohta raaski sitä mihinkään myydäkkään. Olkoon täällä sitten ihan lemmikkinä, jollei jossain vaiheessa näyttelyihin päästä. Tosin jalostuskoirahan se ei ole, mutta eipä nuo ole olleet kaikki muutkaan :)

007.jpg

Eipä ole kutimet olleet nurkassa kesälläkään, kummasti sitä aikaa on tuntunut kutomiseenkin riittäneen. Nyt ei ole puikoilla mitään. Novitalle tullut taas ihania uusia sukkalankoja, mutta ainakaan vielä niitä ei ole tuolla Orimattilan kaupoissa ollut. Vanhoja jämälankoja kulutettu loppuun :)

001.jpg

Minä olen nyt sitten väliaikainen työkyvyttömyyseläkeläinen, eli kuntoutustuen nimellähän tuo nykyään on. Elokuussa pitäisi olla selän magneettikuvaus, mutta ainakaan vielä ei ole kutsua tullut. Sairauslomahan on elokuun loppuun, mutta eihän tässä mitään ihmeparantumista ole tapahtunut, joten kaipa sitä kotona ollaan vielä pitkään. Puolikas päivä meni muuten puhelimessa, jonottaessa kaiken maailman virastoihin. Ammattiliitto, TE-toimisto ja verotoimisto. Toivottavasti on nyt kaikki asiat tullut tässä hoidettua, monimutkaista on byrokratia tässäkin kohtaa, ei ole ihan yksinkertaista sairastaa pitkään ja jäädä "eläkkeelle ".

Nyt pihalle mustikoita poimimaan, Aatoksen suurinta herkkua ja parhaimmat makupalat ikinä, mustikat :) Kantarelleja en ole vielä omasta pihapiiristä löytänyt, mutta mustikoita ja metsämansikoita on sitten sitäkin enemmän.

Mukavaa viikonloppua !