Aurinko paistaa täydeltä terältä ja lämmittää mukavasti, iltapäivällä päästään varmaan plussan puolelle. Koirat saa olla ulkona taas mielin määrin, paitsi Arttu joka ei millään ilveellä halua mennä tarhaan. Kyllähän se siellä sitten makoilee kun sen sinne saa komennettua, mutta ollaan annettu sen nyt olla sisällä jos on halunnut. Luulen että sitä vähän kolottelee kun makaa kylmässä maassa. Arttu ontui toista etujalkaansa muutaman päivän mutta nyt ontuminen on loppunut, liekö sitten saanut avun noista chian-siemenistä joita noille olen taas ruuan sekaan heittänyt.

Virpojia tuossa jo poikkesi, onneksi olin varannut pieniä suklaamunia ja karkkeja. Pommi ei ole vielä huomannut kukkien seassa olevia virpomisvitsoja ja höyheniä, luulen että höyhenet saa kyytiä kun se ne havaitsee :)

DSC01135-normal.jpg

Pommilla noita pehmoisia petejä riittää...

 

DSC01125-normal.jpg

Viikon päästä olisi kavereiden häät ja meikäläisellä ei tietenkään mitään päälle pantavaa. Eilen vähän kauppoja kiertelin mutta eipä mitään löytynyt, enkä kyllä kauaa edes jaksanut kaupoilla olla kun kävi niin ahdistamaan se ihmispaljous. Rasittavaa pienissä sovituskopeissa ährätä vaatteiden kanssa, lopulta kaikki on niin sähköistä että tukka on pystyssä ja ritinä vaan kuuluu kun vaatteita vaihtelee.....